Val av gym i södra Stockholm

1. Friskis & Svettis Skrapan  får         *  *  *  +   av 5 möjliga

Vill man träna i södra Stockholm så finns det ett litet och mysigt Friskis & Svettis gym man kan besöka som ligger i Skrapan. Det är ett gym som får en att känna hemtrevnad så fort man har stigit in. Möjligen är det just storleken som gör det till ett cozy ställe.

IMG_3577

Jag kom till gymmet runt lunchtid. Det var redan en hel del folk som tränade på gymmet. Det första jag uppmärksammade i omklädningsrummet var dessa anpassade ( sänkta ) skåp. Det gjorde mig uppriktigt väldigt glad, då jag tycker att det är viktigt med anpassade utrymmen för olika behov. Som ett litet exempel: Tyvärr har jag hittills inte sett ett enda gym som har varit anpassad för rullstolsbundna.

IMG_3641

IMG_3642

På gymmet finns bara en gruppträningssal och nackdelen är att man får vänta i fall om man vill använda barr som är placerade i träningssalen, när det pågår ett pass.

En annan nackdel är att det är lågt i tak där löpbanden och träningscyklar står placerade, så man känner snabbt att syret tar slut när det är fullt med folk. Dock känns det väldigt luftigt i resten av gymmet, trots storleken och som jag sa tidigare så har gymmet även en skön mysfaktor.

IMG_3631

IMG_3618

IMG_3583

IMG_3587

IMG_3593

IMG_3591-0

IMG_3595

Det är rent och ordnat och under hela vistelsen fanns det personal på plats inne på gymmet. Jag tycker att det är superviktigt att det finns personal på plats som man kan fråga i fall om det kör ihop sig med träningen och även då man har andra frågor.

Friskis & Svettis Skrapan känns som ett gym för den som är lite mera flexibel vad det gäller både tid och plats. Ett mycket trevligt gym för den som gillar mindre ställen. Ett personligt gym mitt i stan. Personal på plats. Blandad publik. Varm bastu. Rent och ordnat.

Friskis & Svettis Skrapan får         *  *  *  +   av 5 möjliga

Fördelar: Trevlig personal; billigt pris på kort; rent och ordnat; personal inne på gymmet; känns personligt; varm bastu; anpassade skåp.

Nackdelar: Korta öppettider; kan bli trångt vissa tider.

Friskis & Svettis Skrapan öppettider:

Mån-fre 10-20 Lördag 10-18 Söndag 11-18

Några fler bilder från Friskis & Svettis Skrapan:

IMG_3598

IMG_3602

IMG_3601

IMG_3609

IMG_3603

IMG_3615

IMG_3621

IMG_3624

IMG_3622

IMG_3626

IMG_3625

IMG_3630

Friskis & Svettis Skrapans hemsida: http://skrapan.se/butik/friskis-svettis-2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s